L² - Lezen en Leren

B2B Opleiding

L² - Lezen en Leren

Op zesjarige leeftijd leerde je voor het eerst lezen. Eerst letter per letter, hakkend en plakkend, tot je uiteindelijk rond de leeftijd van 10-12 jaar leesniveau 9 bereikte en je was klaar! 

Ongelooflijk dat je op die jonge leeftijd als je maximumniveau bereikte terwijl je voor zo veel andere zaken moest blijven oefenen.
Of is er nog ruimte voor verbetering?

Velen onder ons hebben de goede intentie om meer te lezen, maar vinden hier de tijd niet voor of hebben er niet altijd zin in. Het gaat ook zo traag. In deze training leren we je opnieuw lezen. Gelukkig heb je al een ruime basiskennis, dus dit gaat veel sneller dan de eerste keer. Geen jaren, slechts enkele dagen!

Wat

Een andere kijk op lezen met technieken die je helpen je leessnelheid te verdubbelen. Hieraan koppelen we geheugentechnieken, zodat je niet enkel sneller leest, maar ook meer onthoudt.

Wie

Voor zij die niet graag lezen, moe worden tijdens het lezen, vinden dat een boek lezen te lang duurt,... . Kortom met meer plezier en meer snelheid non-fictie willen lezen. Of gewoonweg sneller vakliteratuur, nieuwsbrieven, artikels en teksten willen doornemen.

Waarom

Waarom niet? Je kan zo veel kennis en inzichten uit boeken halen die jou kunnen helpen in je dagelijks leven. We helpen je graag op weg om dit sneller te doen en met meer plezier.

Formules*:

Mini (1 dag)

Training die je de basistechnieken aanleert waarmee je zelf verder kan oefenen om de leestechniek in de vingers te krijgen.

Midi (2 dagen)

Je leert de techniek en past deze meteen op een paar boeken toe. Hieraan koppelen we geheugentechnieken zodat je zal blijven onthouden wat je gelezen hebt.

Maxi (3 dagen)

Aangepast aan een thema naar keuze zodat je na deze training niet enkel hebt leren sneller lezen en meer kunt onthouden, maar ook vakkundig bent in het door jou gekozen onderwerp. Ideaal voor team die zich willen verdiepen in nieuwe strategieën (marketing, communicatie, leidinggeven,..).

*productfiches verkrijgbaar op aanvraag

Reserveren

In de kijker