A² apps en hun aanpak

B2B Opleiding

A² Apps en Aanpak

Om de paar jaar is onze laptop, tablet, smartphone aan vervanging toe. De batterij gaat te snel plat, het geheugen wordt te klein, het toestel wordt te traag, kortom het voldoet niet meer aan jouw eisen, het toestel is niet meer up-to-date.

Heb je al eens nagedacht over je eigen productiviteit? Ben je zelf nog up-to-date? Of zou je ook wel eens een upgrade kunnen gebruiken?

Dagelijks worden er méér dan 1000 nieuwe applicaties aangeboden in de verschillende app stores. Uiteraard hoef je deze niet allemaal te kennen, maar zou het kunnen dat er tussen al die miljoenen applicaties een paar zitten die jouw werk kunnen vereenvoudigen?

In deze training maken we je wegwijs in het doolhof aan digitale opties.

Iedere nieuwe toepassing levert al snel enkele minuten tijdswinst op, wat snel optelt tot veel tijd per week, maand, jaar. Zorg dat je zelf niet aan vervanging toe bent, maar ga voor een upgrade. 

Wat

Gratis tools die je extra tijd en werkcomfort opleveren, aangevuld met tools afgestemd op je eigen takenpakket: je leert onder meer goochelen met Google, gebruik maken van speech to text (intake, training en opvolgmoment), tools op maat van jouw eigen behoeften.

Wie

Als je graag mee bent met wat je smart toestellen voor je kunnen doen.

Waarom

Omdat je niet altijd harder moet werken, gewoon slimmer.

Formules*:

Mini (halve dag)

Gevuld met allerlei handige online tools die iedereen kan gebruiken.

Midi (hele dag)

Aangevuld met tools afgestemd op jouw eigen takenpakket.

Maxi (anderhalve dag)

(Intake, training en opvolgmoment), tools afgestemd op maat van jouw eigen behoeften.

Reserveren

In de kijker