E²: E-mail en Efficiëntie

B2B Opleiding

E²: E-mail en Efficiëntie

Op een dag verliet je de schoolbanken, startte je werkcarrière en kreeg je daarbij gepaard je eerste professioneel e-mailadres.

In het begin een vrij lege bedoening, wat algemene info, af en toe een vraag. Of je al dan niet een opleiding hierover kreeg is twijfelachtig. Het wijst zichzelf wel uit. Niet? Met de jaren groeide je takenpakket, veranderde je misschien van job of zelfs van werkgever. De mailbox? Die groeide exponentieel. Wat eens een klein sluimerend postvak was, woekerend tot een dag vullende bezigheid.

Maar net als dat jij evolueerde in je functie, zo ook groeide de mogelijkheden van wat je kan doen in een email omgeving.

Wees geen slaaf van je eigen mailbox, slechts een paar eenvoudige aanpassingen kunnen deze al snel omvormen van slavendrijver tot persoonlijke assistent!

Wat

In deze training gaat het niet om de functie van elk knopje in je mailbox, wel om het organiseren van je mappen, prioriteiten geven aan inkomende berichten en het automatiseren van repetitieve handelingen. Kortom je mailbox instellen op maat van jouw e-mailgebruik.

Wie

Iedereen met een mailbox, of je nu een hele dag door voor je scherm zit, of slechts af en toe om je admin bij te werken.

Waarom

Omdat het simpelweg eenvoudiger kan.

Formules*:

Mini (halve dag)

Omvat de belangrijkste tips en tricks rond email voor tijdswinst en gebruiksgemak.

Midi (hele dag)

Aanvullend pas je meteen de aangeleerde tips& tricks toe en gaat naar huis met een opgeruimde mailbox.

Maxi (anderhalve dag)

(Intake, uitwerken van je eigen e-mailbeleid, training en opvolgmoment).

Reserveren

In de kijker